يژگي بيستم: رايت با مهابت رسول الله
حضرت امام محمّد باقر عليه السلام:
« اِذا ظَهَرَ الْقائِمُ عَلَيْهِ السَّلامُ ظَهَرَ بِرايَةِ رَسُولِ اللهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَ آلِه.»(1)
«هنگاميكه حضرت قائم عليه السلام ظاهر شود، با پرچم رسـول الله صلى الله عليه وآله ظهـور نمـايد.»
در اولين روياروئى دولت اسلام با حكومت كفر و شرك يعنى روز بدر، حضرت جبرئيل امين عليه السلام پرچمى را كه تار و پودش از برگ هاى بهشتى در هم آميخته بود بر رسول اكرم صلى الله عليه و آله فرود آورد و آن سرور، آن را گشودند.
بعد از فتح بدر آن را پيچيده به حضرت اميرالمؤمنين عليه السلام دادند. حضرتش در جنگ بصره گشودند و هماى فتح و ظفر بر سر آنان سايه افكند، سپس آن را پيچيده و نزد ائمه هُدى دست به دست تا به دست يگانه پرست بزرگترين پرچمدار فتح و پيروزى حضرت قائم آل محمّد عليه السلام رسيد و چون بپاخيزد بازش نمايد و به اهتزازش در آورد.
ــــــــــــــــــــــــــــ
1 ــ بحار الانوار: ج 52 ص 351.
----------------------------------------
ــ[52]ــ
از شگفتى هاى اين رايت اين كه چون گشوده شود از يك ماه راه، ترس و هراس و رعب از چپ و راست و پيش رو و پشت سرش مانند آتش سوزنده و برق جهنده بر جان دشمنان مى افتد، و آنان را از هرگونه تحرك و اقدام باز مى دارد و اراده را از آنان سلب مى كند و روى به هر كه گذارد هلاكش را به دنبال دارد.(1)
و به دنبال اين رعب و وحشت دشمن، اين نسيم فتح و پيروزى و ظفر است كه پرچم به اهتزاز در آمده اش را به آن سو و اين سو حركت مى دهد.
آرى آن پرچمى كه در اول غربت اسلام گشوده گشت و عطر و شميم فتح و ظفر را به ارمغان آورد، بعد از غربت دوباره اسلام يك بار ديگر باز شود و اين بار ديگر پيچيده نخواهد شد و اين يگانگى پرچم در ابتداء و انتهاء در بدو طلوع نور و پس از زمان ظهور، نشانه اى بزرگ براى اهل ايمان است كه اين حكومت، همان شجره طيبه اى است كه ريشه آن با خون شهداى بدر آبيارى شد و اكنون شكوفا گشته و به ثمر رسيده است.
و اين باغبان يادگار همان پيشواى با فرّ و جاه اسلام حضرت رسول اكرم محمّد بن عبدالله صلى الله عليه و آله است.
سلام خدا و ملائكه و مردمان بر اولين و آخرين اين خاندان.
ــــــــــــــــــــــــــــ
1 ــ « راية رسول الله (صلى الله عليه وآله وسلم) نزل بها جبرئيل يوم بدر سير به... نشرها رسول الله يوم بدر ثم لفّها و دفعها إلى على (عليه السلام) فلم تزل عند على (عليه السلام).... و هى عندنا هنا. لا ينشرها أحد حتّى يقوم القائم (عليه السلام)، فاذا قام نشرها.... و يسير الرعب قدّامها شهراً و وراءها شهراً و عن يمينها شهراً.»
بحار الانوار: ج 52 ص 360 .
----------------------------------------
ــ[53]ــ
إن ربّه اختار له السّحابا يركبه فيصعد السماء