بازگشت

سرچشمه اين کرامات


آيا اين علوم بهت آور از کجا ريشه گرفته است؟

آيا اين قدرت شگفت انگيز، از چه مبداي پديد آمده است؟

اطلاع از رويدادهاي گذشته ي اشخاص، آگاهي از خطورات ذهني، دانستن حالات رواني و خبر دادن از شوون قلبي که همه از امور غيبي و باطني مي باشند از کدام چشمه جوشيده است و چگونه امام زمان عليه السلام تمام اسرار انسان و جهان را مي داند و از جميع حالات و حوادث، مطلع است؟

نزول مائده ي آسماني، پيدايش آنچه حضرتش اراده نموده از جهان ملکوت و عالم غيب، ايجاد غذاهاي بهشتي و کاسته نشدن آن در اثر مصرف، که همه ناشي از نيروي خارق العاده مي باشند از کجا مايه



[ صفحه 17]



گرفته و چگونه امام عصر عليه السلام، بر اين توانمنديها دست يافته و بر انجام هر چه بخواهند، قدرت پيدا کرده است؟

خلاصه اين کرامات حيرت انگيز از چه منبعي جاري شده، سرچشمه ي اين دانش و قدرت غير عادي را کجا بايد جست؟

نکته اي که بر اين حيرت و شگفتي مي افزايد توجه به تاريخ وقوع حادثه مي باشد. زيرا جريان ديدار در صاريا و امور خارق العاده اي که ضمن آن رخ داد، در سال دويست و شصت و هشت هجري بود؛ يعني حدود سيزده سال بعد از ولادت امام زمان عليه السلام که بنا به گزارش مشهور، آن حضرت در سال دويست و پنجاه و پنج هجري متولد گرديده و بر اين اساس، بيش از سيزده بهار از عمرش نگذشته بود که اين کرامات از وجود تابناکش صادر شده است. اگر ما ساير گزارشهاي غير مشهور را نيز بنگريم که برخي سال تولد فرخنده اش را دويست و پنجاه و هفت و بعضي دويست و پنجاه و هشت نوشته اند، آن بزرگوار در آن تاريخ، دهساله يا يازده ساله بوده است.

آري، نکته ي مهم اين است که کرامات نامبرده شده و اين امور خارق العاده در زماني از حضرتش نمايان گرديده که در سن نوجواني ده الي سيزده ساله بوده است.

البته بروز اين امور از حضرت حجة بن الحسن عليه السلام منحصر به اين دوران يا روزگار بعد از آن نيست، زيرا کرامات زيادي در اول ولادت، حتي ايام پيش از تولدش ظاهر گرديده که همه بيانگر دانش



[ صفحه 18]



غير عادي و توانائي فوق بشري او مي باشد. چنانکه قسمتي از آنها را در کتاب «آخرين سفير» يادآور شده ايم.

اما خبر دادن از غيبت، اطلاع از افکار، آگاهي به تمام حوادث و ظهور کارهاي خارق العاده از طفل تازه به دنيا آمده يا کودک چند ساله يا نوجوان سيزده ساله يعني چه؟!!

راستي اين دانش شگفت انگيز را چه مي توان ناميد و منشاش را در کجا بايد يافت؟

اين توانايي حيرت آور را چه بايد گفت و آن را از کجا بايد ريشه يابي کرد؟

قبل از شرح اين مطالب با سرگذشت ديگري آشنا شويد تا بعد از آن، آرام آرام حقايق مهمي را پيرامون سرچشمه هاي اين علم و قدرت که از اصيل ترين معارف مکتب وحي است و شناخت آن براي روح بشر، ارزش حياتي دارد بيان داريم.



[ صفحه 19]