بازگشت

جزيره خضرا


مرحوم حاجي نوري راجع به جزيره خضراء روايتي نقل کرده است. يکي از فوايد محضر شريف علامه شعراني اين است که ايشان باز حاشيه اي در اينجا دارند که ما آن حاشيه را در هزار و يک نکته آورديم.

ايشان مي فرمود که: جزيره خضراء الان هم هست. از بلاد اندلس است. جزيره اي است خيلي سبز و خرم. نوعا جزيره ها خضراء هستند.ولي آن جزيره ويژگي خاصي دارد. مهدي فاطمي آن جا را پايتخت خودش قرار داد و محل حکومتش بود. بعد اين مهدي فاطمي و جزيره خضراء، سر زبانها افتاد و دهان به دهان نقل شد، و بعضي از اين جهال نقله، مهدي فاطمي را تبديل کردند به حضرت مهدي بقيه الله (عج) و ايشان را در جزيره خضراء اسکان دادند. و جزيره خضراء را با مثلث برمودا ارتباط دادند. چه کارها کردند، چه چيزها دنباله اين حرف آوردند و ديگران هم گرفتند اين را در اين کتاب و آن کتاب نوشتند.

راجع به اين مثلث بومودا که خيلي حرفش هست، هم همين طور. متاءسفانه آقايان فرمايشي را که مي شنوند اينها را مي آورند اسناد مي دهند به دين و آيين. به دين شريفي که يکپارچه برهان و عقل است: قل هاتوا برهانکم ان کنتم صادقين [1] [2] .

خداوند درجات حضرت استاد آيت الله جناب آقاي رفيعي را متعال بفرمايد، ايشان درباره لو لا الحجه لساخت الارض و امثال اين گونه بيانات درباره حجت که انسان حجت مي خواهد، مي فرمود: وجود بقيه الله که سر الله است، لازم است و نظام هستي بدون واسطه فيض و انسان کامل نمي شود.

اين به جاي خود، که براي اثبات آن دليل و برهان داريم، حرف داريم و برهان حکمي، مطالب عرفاني، آيات، روايات در شرف متواتر و متضافر. اما حجتي که روايات ما را به آن تشويق مي فرمايند که عالم حجت مي خواهد لو لا الحجه لساخت الارض اين حجت يعني عقل، يعني برهان، يعني دليل.

انسان که به گزاف هر چيزي را نمي گويد، در حرفهايش تثبت مي خواهد، در پذيرفتنش تثبت و تدبر مي خواهد. دين، دين عقل و برهان است. حالا مثلث برمودا در دريا، آن محوطه زير دريا کوه مغناطيس دارد، سنگ مغناطيس، قوه مغناطيسي. مي دانيد قطب جغرافيايي زمين يک قطب است که نسبت به کره سنجيده مي شود، و نيز زمين، قطب مغناطيسي دارد. قطب مغناطيسي قرار ندارد، چرخش دارد و مقداري چرخش هم با قواعد رياضي معلوم مي شود. اين قطب مغناطيسي مثلث برمودا هم زير دريا است، لذا کشتي هايي به به خود کشيده، بلکه طياره را از هوا به خود کشيده، و بسيار قوي است، اين را به حساب امام زمان (عج) گذاشتند. [3] .


پاورقي

[1] سوره بقره، آيه 111.

[2] در آسمان معرفت، ص 161.

[3] در آسمان معرفت، ص 161.