بازگشت

عمر صدها ميليون سال


همان روزنامه از سرويس علمي خبرگزاري فرانسه تحت عنوان «سرما مرگ را شکست مي دهد» مي نويسد: در طبقات شور و نمکي زمين باکتريهائي کشف شده که صدها ميليون سال از عمر آنها مي گذرد و پس از گرم شدن مجدّداً فعّاليّت خود را از سر مي گيرند با اين ترتيب معلوم مي شود که برودت به ارگانيسم يک موجود امکان زنده ماندن مي دهد.

دکتر «هارولد مريمن» رئيس انستيتوي تحقيقات پزشکي دريائي آمريکا معتقد است 197 درجه زير صفر را مي توان حيات جاوداني ناميد.

اين مسأله در ارگانيسم عالي فرق دارد ولي مقاومت آن در برابر سرما سبب گرديده که دانشمند انگليسي «ادري اسميت» اعلام نمايد يک ارگانيسم عالي مي تواند سرما را تحمّل نمايد. او نظر خود را روي يک نوع از خرگوشهاي کوچک آزمايش کرد، عجيب ترين آزمايشي که در اين زمينه به عمل آمد، توسط دکتر «دوکليوتي» بود...

استاد دانشگاه «سنت لوئي» لوس آنجلس آمريکا «دکتر باري کومونور» اميدوار است که به وسيله برودت برخي بيماران غير قابل معالجه را نگه دارد و براي اين کار کافي است که اين بيماران را در محفظه مخصوصي قرار دهند اين محفظه و برودت به بيماران امکان مي دهد که صبر کنند تا پيشرفت علمي به بشر امکان دهد و تا بيماريهاي آنها را قابل معالجه سازد و بعد آنها را زنده نمايند و معالجه کنند.

خبرگزاري علمي فرانسه در پايان اين مقاله از پروفسور «دلگادو اس» تاد دانشگاه يال در آمريکا سخني را نقل کرده و اضافه مي کند که پروفسور مذکور اميدوار است که در عصر فضا علم پزشکي بتواند مرگ را نيز شکست دهد.

بنابراين مسأله طول عمر يک مسأله صددرصد عادي و طبيعي است و اگر کسي موفّق به انجام وظائف و رموز آن گردد، مردن و از دنيا رفتن کاملاً غير طبيعي خواهد بود.