انتخاب رهبر
برنامه ي بعثت انبياء با نهضت جهاني خاتم انبياء حضرت محمد بن
[ صفحه 32]
عبدالله (صلي الله عليه و آله و سلم) پايان يافت. ديگر پيامبري برانگيخته نخواهد شد و پس از قرآن کتابي نازل نخواهد شد، که اين کتاب آسماني، زنده ي جاويد است و پاسخگوي نيازمنديهاي انسان در تمام قرون و اعصار. ديگر پرسشي در مسائل اقتصادي، سياسي،نظامي، علمي و اخلاقي براي جهان بشريت پيش نخواهد آمد، جز اينکه پاسخ آنرا در اين کتاب مقدس خواهد يافت، تنها چيزي که لازم است پيشوايان معصومي است که جاه و مقام اين جهان آن را قريب ندهد و در برابر زر و زور و تزوير تسليم نشوند، تا رهبري امت را به عهده گرفته، اين قوانين عاليه را پياده کنند، و سعادت واقعي هر دو جهان را براي جهان بشريت تأمين نمايند.
آيا بشر مي تواند براي خود رهبري انتخاب کند؟!
آيا انسان با بينش محدود و دانش ناچيز خود قادر است رهبري انتخاب کند که بتواند جهان را اداره کند و در برابر تمايلات نفساني و از آن چشم نپوشد. باطل را بشناسد و هرگز در برابرش تسليم نشود؟! يا براي اين منظور انساني لازم است که از دانش نامحدود حضرت احديت برخوردار باشد و به قدرت بيکران او متکي باشد و همه ي جهان هستي با تمام فريبندگي هايش در ديدگان او بي فروغ نمايد و همه ي قدرتهاي اهريمني در نزد او بي مقدار باشد و اگر جهان را از کران تا کران در اختيار او بگذارند که خسي را از مورچه اي بگيرد، نپذيرد. با اطمينان بتواند ادعا کند که هر چه مي خواهيد از من بپرسيد که من به راههاي آسمان آشناترم تا راههاي زمين؟!
طبيعي است که گزينشهاي بشري هرگز نمي تواند اين منظور را تأمين کند. اگر تاريخ را ورق بزنيم، قسمت اعظم صفحات تاريخ پر از جنايات رژيمهاي خون آشامي است که بشر به خيال خود آنها را براي تأمين صلح و صفا برگزيده است. اگر گفتارها و نوشتارهاي مردم را در رابطه با ندامت و پشيماني خود جمع کنيم که چرا فلاني را به فلاني سمت برگزيدم، مثنوي
[ صفحه 33]
هفتاد من کاغذ شود. برگزيدگان حضرت موسي (عليه السلام) همگي دچار عذاب الهي شدند. انتخابات سقيفه ضربه هاي جبران ناپذيري را به پيکر اسلام فرود آورد که هم اکنون نيز زخمهاي آن را بر پيکر امت مسلمان لمس مي کنيم. و اگر تاريخچه ي انتخابات جهان را بررسي کنيم با نتايج مشابهي روبرو مي شويم.
با اين مقدمه ي کوتاه و در عين حال مستدل، به سراغ انتخاب خدايي مي رويم، که عملکرد انبيا و اوصياي منتخب الهي صفحات زرين تاريخ بشري را به خود اختصاص داده اند.
تاريخ پيشوايان منتخب بشري، مملو از مکر، حيله، چپاول، خونريزي، تجاوز، سوء استفاده، اختلاس، و...مي باشد.
ولي تاريخ پيشوايان منتخب الهي، پر از ايثار، مساوات، مواست، خدمت، از خود گذشتگي، صفا، مهر و عواطف انساني است. پيروان اديان آسماني هيچ اختلافي ندارند در اينکه بايد پيامبر از طرف خدا تعيين شود و هرگز مردم حق انتخاب پيامبر را ندارد.
ما بر اساس مطالب گذشته و به دلايل ديگري که همه ي پيروان اديان آسماني در مورد انتخاب پيامبر گفته اند، معتقديم که بايد امام نيز از طرف خداوند متعال تعيين شود که امامت امتداد رسالت است. و امامي که از طرف مردم و به استناد اکثريت آراء برگزيده شود از برگزيدگان حضرت موسي (عليه السلام) بهتر نخواهد بود. و بر اساس دهها آيه و صدها روايت قطعي و متواتر معتقديم که دوازده تن امام معصوم، از طرف خدا تعيين و توسط پيامبر اکرم (صلي الله عليه و آله و سلم) اعلام شده اند که اول آنها پيشواي پرهيزکاران و امير مومنان علي بن ابي طالب عليه السلام و آخرين آنها بنيانگذار حکومت واحد جهاني بر اساس عدالت و آزادي حضرت حجة بن الحسن المهدي روحي و ارواح العالمين لتراب مقدمه الفداء مي باشد. که يازده تن از آنها عمري را با فضيلت و تقوي سپري کرده، ديده
[ صفحه 34]
از جهان فرو بسته اند و واپسين آنها که يکتا باز مانده از حجتهاي حضرت پروردگار است يک هزار و يکصد و پنجاه سال پيش در پگاه نيمه ي شعبان 255 هجري ديده به جهان گشود در پشت پرده ي غيبت انتظار فرا رسيدن فرمان الهي را مي کشيد تا از پرده برون آيد و بر جنايتها و خيانتها خاتمه دهد و حکومت واحد جهاني را بر اساس عدالت و آزادي واقعي بنيان نهد.
(ان شاء الله)
و اينک به اميد اين که اين ران ملخ در پيشگاه سليمان زمان مقبول افتد و عاشقان راه او را مفيد باشد، به پيشگاه آن کعبه ي مقصود و قبله ي موعود، تقديم مي گردد.
[ صفحه 35]