لعن بر ستمکاران در پيام امام زمان
ستم يک واژه شناخته شده است که ديگر نيازي به توضيح ندارد، ولي ستمکاري بر سه قسم است:
1 - ستم در رابطه با خدا.
2 - ستم به نفس.
3 - ستم و تعدي به ديگران.
اما ستم نسبت به خداوند متعال، در قرآن مجيد از بيان لقمان حکيم مي خوانيم: يا بني لا تشرک بالله ان الشرک لظلم عظيم [1] اي پسرم نسبت بخدا شرک نياور زيرا: شرک ستم بزرگي است.
[ صفحه 126]
و اما ستم به نفس، يعني به خويشتن ظلم و ستم روا داشتن، در قرآن مجيد آمده: و من يتعد حدود الله فقد ظلم نفسه. [2] هر کس از حدود الهي تجاوز کند نسبت بخود ستم نموده است. و اما ستم به ديگران، در قرآن مجيد آمده: انما السبيل علي الذين يظلمون الناس و يبغون في الارض بغير الحق اولئک لهم عذاب اليم. [3] تنها راه کيفر کساني که به مردم ستم کردند و بدون هيچ حقي روي زمين فساد نمودند، بر ايشان عذاب دردناکي خواهد بود. البته شايان ذکر است که در اين رابطه پيامبران بزرگ الهي و جانشينانشان و امامان و پيشوايان ما نيز از مردم ستم ديده اند و تاريخ بهترين شاهد بر اين مقال است که پيوسته مورد ستم ستمگران بوده اند.
[ صفحه 127]
مطلبي که در ذيل مي خوانيد مربوط است به ستمکاران نسبت به خاندان وحي و رسالت که از بيان حضرت بقيه الله الاعظم مي خوانيد:
متن پيام
فمن ظلمنا کان من جمله الظالمين و کان لعنه الله عليه. [4] هر کس به ما ستم کند از گروه ستمکاران است و نفرين خدا بر اوست. ناگفته پيداست که ارادتمندان (شيعيان حضرات معصومين عليهم السلام) در اين روزگار بسيارند و پيوسته با تشکيل مجالس مذهبي مي کوشند که اظهار ارادت بيشتري کنند و بر ارادتمندانشان بيفزايند، و نهايت آروزيشان اين است که در رکاب حضرت ولي عصر عجل الله تعالي فرجه الشريف جان خود را در راه خدا فدا نمايند.
[ صفحه 128]
پاورقي
[1] سوره لقمان: آيه 13.
[2] سوره طلاق: آيه 1.
[3] سوره شوري: آيه 42.
[4] کمال الدين: صفحه 521.