بازگشت

تشرف ابلاغ گر


مرجع بزرگ حضرت آية الله العظمي بهجت دامة برکاته به نقل از فردي فرمود:

روزي با ماشين يک شرکت آلماني عازم ايران بودم راننده براي صرفه جويي در وقت بر خلاف مسير عادي، از راهي غير عادي به سوي ايران حرکت کرد اتفاقا در ميانه راه، ماشين خراب شد راننده آلماني پس از دقت به من گفت:

اگر وسيله اي به دستمان نرسد يک ماه معطلي داريم! من خيلي نگران شدم پس بدون توجه به حرفهايش به حضرت بقية الله استغاثه کرده و کمک خواستم ناگهان از دور کاميوني با بار سبزي پيدا شد بسيار خوشحال شديم زيرا در آن جاده ماشيني رفت و آمد نمي کرد وقتي آن ماشين به ما رسيد، ايستاد عربي از ماشين پياده شد و به زبان محلي آلماني با آن راننده سخن گفت! و به اصرار از او خواست تا استارت را فشار دهد!؟

راننده با ناراحتي به آن عرب گفت:

خرابي ماشين از جاي ديگري است نه از اين کليد تا آن را فشار دهم! مرد عرب دوباره از آن مرد خواست تا همان کليد را فشار دهد بالاخره آن راننده با عصبانيت و از روي ناچاري کليد را فشار داد بلافاصله ماشين روشن شد بسيار خوشحال شديم از آن مرد عرب تشکر کرديم و به راه افتاديم چند قدمي پيش نرفته بوديم که ناگهان به هوش آمده که اين مرد عرب زبان، آن هم در اين کشور غريب چه کسي بود؟ بلافاصله توقف کرديم وقتي از ماشين پياده شديم، اصلا کويري بي انتها در آن بيابان وجود نداشت و کسي نبود! [1] .


پاورقي

[1] غير عادي بودن نوع کيفيت امداد رساني حضرت بقية الله عجل الله تعالي فرجه الشريف از ديگر ويژگي هاي نوع رفتار امداد رساني حضرت عليه السلام در دوران غيبت است زمان اطلاع يابي حضرت به قدري دقيق است که هر انسان محتاج به امداد را در هر جاي دنيا که باشد به آساني مي يابد، به سرعت و به موقع به فريادش مي رسد آنگاه با ارتباط گفتاري - آنهم به زبان محلي - با نيازمندان، آنان را دلداري مي دهد، اخم و تندي نيازمندان را به جان مي خرد گاه ناز آنان را مي کشد آنگاه با تقاضاي کمک از خودشان امداد مي طلبد شايد باورشان آيد که آن چه را که ديده اند واقعيت داشته است.

آري نوع امداد حضرت باور کردني نيست، عادي نيست، قوانين طبيعت را به بازي گرفتن است تا که طبيعت پرستان به هوش آيند و به هدايت دست يابند.

امدادشان تنها به امور جسمي منتهي نمي شود بلکه از راه امور مادي، قلب ها را براي شکوفا شدن امداد مي کنند تا شايد از يک واقعه کوچک، هدايت بزرگ را و از يک پرسش اندک، پروازي ابدي بسازند، آنان هستي را براي هدايت مي خواهند پس تمام وقايع آن را در طول هدايت قرار مي دهند شايد، خلقت به هدف خويش، و بشر به سعادت جاودانه دست يابد.

اشارات:

1 - دقيق بودن سيستم اطلاع يابي حضرت بقية الله عجل الله تعالي - فرجه الشريف.

2 - ارتباط برقرار شدن ارتباط ميان آحاد انساني با مقام ولايت تکويني و تشريعي با يک گفتار استغاثه اي.

3 - انجام شدن برخي از امدادها با لباس اصيل عربي خود حضرت.

4 - همراهي امداد حضرت با ارتباط گفتاري آنهم به زبان محلي.

5 - ابراز عادي نبودن امدادها از راه تصرف در قوانين عادي طبيعي.

6 - پايان يافتن امدادها با تلاش آخرين خود نيازمندان براي باور دادن آنان به غير عادي بودن تلاش هاي امدادي.