بازگشت

تشرف شغلي


جناب حجة الاسلام شيخ مهدي کرمي به نقل از جناب حجة الاسلام سيد صادق شمس فرمود:

در يکي از دفعاتي که به حج به عنوان روحاني کاروان تشرف يافتم پس از اعمال حج تمتع و ساير حاجيان و ناگهان در آخرين ساعات حضورمان در مکه متوجه شدم چند نفر از حاجيان پيرمرد، اعمالشان را درست انجام نداده اند پس با خستگي فراوان آنان را به مسجد الحرام بازگردانده تا تحت سرپرستي خودم، آنان اعمالشان را انجام دهند. وقتي وارد مسجد الحرام شديم و من آن جمعيت انبوه را ديدم واقعا نگران شدم ولي چاره اي نبود بايد به هر قيمتي که شده اعمال آن پيران مجددا انجام مي شد وقتي با آنان کنار مقام ابراهيم آمدم، همچنان حيران بودم که چه کنم؟ ناگهان جواني به نزدم آمد و فرمود: من اينها را به طواف مي برم!؟ با ترديد و شک پرسيدم شما اعمال را بلد هستيد؟

آن مرد براي اطمينانش اعمال حج تمتع را توضيح داد وقتي متوجه درستي دانسته هايش شدم آن پيرمردان را به او سپردم تا آنان را طواف دهد در عين حال به خاطر دغدغه خيال، با نگاهم آن جوان و پيرمردان را در طي حوادث اشواط طواف دنبال مي کردم به حيرت افتاده بودم که چرا آنها اينقدر راحت طواف را انجام مي دهند؟ پس از پايان اشواط طواف، خود آن جوان کنار مقام ابراهيم آمد، فضايي را باز کرد تا آنان نماز طوافشان را به آساني بخوانند. آنگاه رو به من، کرده و فرمود:

اعمال اين ها قبول است. و ناگهان ناپديد شد. [1] .


پاورقي

[1] تقيد به هدايت مردم و التزام قلبي و عملي به تلاش براي ايجاد شدن تکاليف و وظائف ديني مردم، زمينه ساز تشرف به محضر حضرت بقية الله عجل الله تعالي فرجه الشريف است آن کس که با وجود خستگي فراوان، دلش براي امت پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم و ياران و انصار و محبان اهل البيت عليهم السلام مي تپد و تلاش مي کند تا آنان اعمال خويش را بدرستي انجام دهند تا مبادا در قيامت گرفتار اعمال ناقص خويش باشند، او به يقين مورد توجه اهل البيت عليهم السلام است کسي که خود را خدمتگزار مردم مي پندارد، کسي که خود را فداي ديگران مي کند کسي که خستگي را مانع از ارشاد مردم نمي داند کسي که خود را سرباز دستگاهي مي داند که در آن دستگاه امام عصر عليه السلام صاحب آن است، بايد که چنين مورد لطف واقع شود هم وظيفه اش را به آساني انجام دهد و هم تشرف ناخواسته اي برايش حاصل شود و هم شيريني استجابت اعمال را بيابد.

اشارات:

1 - در محضر اهل البيت عليهم السلام بودن شيعيان.

2 - امداد اهل البيت عليهم السلام براي انجام شدن اعمال ياران به نحو کامل.

3 - تطبيق اعمال کنوني حج با اعمال حقيقي آن.

4 - تصرفات تکويني امام عصر عليه السلام براي آسان انجام شدن اعمال حج ياران پيرمرد خويش

5 - واقعي بودن امير الحاجي امام عصر عليه السلام بدليل تصدي مستقيم انجام اعمال عبادي محبان خالص خويش.

6 - مداراي امام عصر عليه السلام نسبت به پرسش هاي ياران حوزوي خود.

7 - صاحب داشتن حوزويان و در نتيجه امداد فقاهتي و ديني آنان از سوي دستگاه ولايت و امامت.

8 - مطلوب بودن وظيفه و شغل روحاني کاروان در دستگاه مقام ولايت و امامت.